Thursday, March 1, 2012

Grilled Salmon with Black Pepper Sos

As salam di tenghari Khamis.........semoga panas sampai ke petang....insyaallah..

Nak cite begitu nikmat bila dapat memenuhi menu yang sememangnya dah lamaaaaaaaaa sangat nak dicuba....hihiiii.....alhamdulillah...akhirnya terlaksana jugak....berebut-rebut kami empat beranak menjamu selera dengan menu ini. Anak-anak pun suka rupanya. Insyaallah akan diulang lagi menu ini. Bila????


Grilled Salmon with Black Pepper Sos ni dah lama kak ham buat, cuma belum ditayang di blog ni...kena ikut giliran le....asyik-asyik kek je yang ditayang....

Resepi Grilled Salmon with Black Pepper ni boleh cari di internet je kan...semuanya dihujung jari..klik je...

3 comments:

  1. amboi kak ham, suh kami buat kerja lebih ek. tak mo share resepi. hehehhee

    ReplyDelete
  2. sedapnya grilled salmon..memang suka msk gini. saya kat sini memang puas mkn salmon kalau blk Msia nanti sure mahal kan nk beli.

    ReplyDelete
  3. sedapnya ikan salmon..selalu makan waktu beli shushi je..hehehhe...resepi gril2 ni memang kita suka..tambah ada sos black pepper lagi la sedap..:)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget