Tuesday, January 17, 2012

Kenanga Wholecity Mall - Part 2

Disebabkan ada yang bertanya di mana lokasi syurga membeli belah ini, jadi kak ham letakkan plan location untuk memudahkan perjalanan anda.

Details skit lokasinya adalah di kawasan perumahan awam DBKL San Peng, perumahan awam DBKL Sri Sarawak, juga Balai Bomba Jalan Hang Tuah. Sekiranya menaiki lrt turun di stesen Jalan Hang Tuah, dari stesen Jalan Hang Tuah dah boleh nampak kedai-kedai jualan borong ni. 

4 comments:

  1. As'salam Kak Ham

    Lama ct tak singgah kesini kan Kak Ham, seoga sihat2 selalu.
    apa yang ada dijual kat Kenanga Wholecity Mall tu kak. nak tahu gak ni..selalunya kalau naik lrt tu lalu gak kat situ. kot2 boleh shopping kempiskan poket syok gak..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wsalam ct sayang...

    Alhamdulillah kak ham sihat dik...tu la kat fb pun kt hai2-- bye2 je kan...

    Banyak yang dijual disitu pakaian wanita, blouse, baju kurung, jubah, tudung, tp kena beli paling minimum 3 atau 6 helai utk kain baju (design baju yang sama tapi boleh ambil berbagai2 saiz).

    ReplyDelete
  3. salam k.ham.pada kawan2 diluar sana,k.ham dah kasi map..blh la g terjah yer...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget