Wednesday, January 18, 2012

Kena Dera


Kesiankan..kena dera tau.....fizikal dan mental...nak nangis ni......

Kak ham didera oleh budak kecik ni ha...hari Sabtu lepas atiah ajak kak ham pegi jalan-jalan, katanya dah lamaaaaaaaa saya xpegi jalan-jalan...katanyaaaaaaaaa... lagi katanyaaa dah lamaaaaaaaaaaaaaa saya tak makan di Mc Donaldssssss.....katanyaaaaaaaaaa lagi....kemudian ada lagi...dah lamaaaaaaaaaa saya tak pegi Jusco..katanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........Saya nak pegi Jusco nak jalan-jalan jeee...saya tak nak beli apa-apa pun....saya janji saya akan jadi a very good girl.....katanyaaaaaaaaaaa

Mula-mula bawa dia ke Jusco so kebetulan kak ham nak renew my JCard, tengok point alhamdulillah tukar ke Jusco Voucher, kira rezeki si atiah juga la, beli apa yang dia hendak guna Jusco Voucher je...selamat my cash money...hihihihiiiiiiiiii

Katanya lagi, saya nak makan kat Mc Donald yang tempat awak selalu isi minyak kereta, sebab kat situ best sangattttttttt. Katanyaaaaaaaa


Nanti kita sambung cite kena dera hari Ahad pulak ya...

pssssttt...internet bergerak nak melaporkan...pagi tadi on the way to office, lalu kat Jalan Syed Putra, kak ham nampak dengan jelas kebakaran yang berlaku dekat KL Sentral.

3 comments:

  1. kak ham..dah besar anak dara akak nih..hehehe..macam2 dia nak suh mak dia layan dia ye kak..kekeke

    ReplyDelete
  2. ala ham layan ajer budak comel tu. akak pun dah lama tak jumpa kamu..nanti kita dating dengan kak intan dan geng blogger yang lain.

    memang nak pergi ke kenanga wholesales ni tapi tunggu cek nuffnang sampai dululah

    ReplyDelete
  3. q....dah beso ni...lagi byk ragamnya...sabo je la..

    kak ina....set..nti kita calling2 ya...wah masyuukkk tu..duit nuffnang...bebaloi2..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget