Thursday, January 26, 2012

Black Beauty Chocolate Cake

As salam di hari Khamis....dan esok sudah Jumaat insyaallah...jika dizinkan untuk bernafas lagi....

Meh kita layan gambar Black Beauty Chocolate Cake ni.....buat masa cuti baru-baru ni..saja tangan ni menggatal nak mencubanya.....memang sedap sangat....
Black Beauty Chocolate Cake tanpa solekan tebal hanya dicurahkan ganache je

Resepi kek ni kak ham ambil dari blog toke mapin izahdaut.blogspot.com.....terima kasih izah..so pada yang ingin mencuba memang sangat-sangat direkomenkan. Bahan-bahannya amat mudah, cuma kak ham tambahkan sesudu teh serbuk nescafe dalam adunan kek ini ya.


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
lihatlah dunia.....

6 comments:

  1. as'salam hem mmg npk sungguh sdp ek black chocolate ni... sampai menjilat tu...kita pun kalau dpt sure buat cam tu tp time org x npk le hehehehe

    ReplyDelete
  2. kegemaran suami suri tu kak ham..hehe tu namanya sehingga menjilat kek

    ReplyDelete
  3. aiiii... anak sapalah tu.. sedap sangat nampaknyaaa sampai menjilat2.. keh keh keh..

    ReplyDelete
  4. hahaha.. siap menjilat tu. tak tahan menengoknya.. haha.. saya pun suke kek ni. memang kalau taruk nescafe sikit lagi naik rasanya. hmm lama dah tak buat kek coklat. mula la memanggil2 nak mengekek ni. hehe

    ReplyDelete
  5. Assalam kak ham, sedap yg amat lah tu hingga menjilat kek heheh, mesti best ada aroma nescafe tu

    ReplyDelete
  6. Sheila....budak kecik ni buat malu je tau...kita klu nak wat mcm tu kena nyorok2...

    Suri...kena buat jugak tau...hihihiiii budak kecik ni mmg mcm tu..

    SYI...tu lah kan..anak siapa la tu...

    Izah....pegi buat sekarang....nti babab tuttttttt..

    ER....akak klu wat kek cekelat mmg letak nescafe...memandai2 je kan...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget