Monday, January 30, 2012

AJL26

As salam....semoga semua ceria di pagi Isnin ini....just a short story for this entry....masa mengejar kak ham sekarang ni....

Semalam kak ham pergi menonton AJL26 secara live di Stadium Putra Bukit Jalil bersama-sama dua orang my anak dara.....best sangat....semua penonton very-very sporting.....even all singers give their best performance all out. Menang atau kalah belakang cerita, yang penting semua terhibur dan sangat berpuas hati.

Hostnya adalah gandingan Faizal Ismail dan Cheryl Samad....kelakar mereka berdua ni.

Persembahan malam tadi dimulakan oleh Jamal Abdillah, kemudian Awie selepas itu Dato' Sheila Majid. 

sumber: picsday.co.cc
Alia memenangi Persembahan Terbaik...mmg terbaik wok
sumber: facebook.com
Hafiz AF7.....Vokal Terbaik dan Lagu Terbaik
sumber: hmetro.com.my
Tiga Suara...tempat ke2...suara mmg super power..best..
Faizal Tahir....Karma...tempat ke3...ini pun best...

Selepas semua penyanyi AJL26 membuat persembahan, penonton dihiburkan dengan lagu-lagu Allahyarham Sudirman Hj Arshad, di mana lagu-lagunya dinyanyikan oleh Black, Hazam dan Azlan The Typewriter dan penonton semua bersama-sama menyanyi...memang sporting belaka....bestttttttttt...

Thank you so much to penerbit JL26 Huda Khalid, next year ada rezeki hulurlah tiket ya...

psssttt....bila kak ham free nanti kak ham bw dan reply semua komen ya.....take care semua...

5 comments:

  1. wah kak ham,,hari ni duk baca cerita ajl ni yg ramai duk tengok kt tv je..kak ham secara live lg hehe..suri tak tgk anak meragam mlm td

    ReplyDelete
  2. salam k.ham.Missss youu toooo kak :D.
    Wah!tgk AJL secara langsung kat stadium yer?atie xtgk pon sbb HB bukak channel lain...tgk bolasepak.

    ReplyDelete
  3. wah kak ham siap gi stadium rupanya...kekeke..memang syok dpt tengok live...tambah2 kalau artis yg suara super power tu..memang jelas suara derang...time ni la bleh tau sape suara paling power...kekeke

    saya paling best part remy ishak kuar tu le..hahhaha..hensem maut betul la dia ni malam tu...untung tiz..aduiii

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Ham..Sedeyyyynya saya tak kesempatan nak tengok pun, jangan kata live, kat tv pun tak...

    ReplyDelete
  5. suri...ajl dah hangat...sejuk dah..

    atie...klu kat rumah akak pun xtgk..layan cite lain..

    quinnie....kebetulan akak dpt tiket dari penerbit...kawan masa sekolah dulu...

    Sue@Nenie...jgn sedih..nti boleh tgk on9..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget