Wednesday, October 12, 2011

~Ce Teka....Ce Teka....Ce Teka~


Agak-agak yang mana tangan anak dara dan yang mana tangan mak dara....

Sementara makanan yang di'order' sampai, tetiba idea datang... tinggggggg...mengambil gambar jam tangan masing-masing masa akak dan anak2 dara pegi ke Mamak Corner pekena teh tarik dan roti canai banjir...

Tuesday, October 11, 2011

Debaran Pertama Dah Berlalu, Debaran Seterusnya............



Fuuuhhhhhhhhh lega, debaran anak dara menduduki peperiksaan PMR dah hilang.

Kini debaran anak teruna pulak untuk peperiksaan SPM pulak.

Huwaaaaaaaaaaaa mahu nangis woooo....nothing much to says...hanya berdoa pada DIA yang satu semoga dipermudahkan segala-galanya...amin

Monday, October 10, 2011

~!Monday Blues!~


Do not walked in front of me, i'm may not be able to follow 

Do not walked behind me, i'm may not be able to lead 

Just walked with me and BE MY FRIEND..........

**Sudi2kanlah ambil award ni dah letak kat blog kawan-kawan semua ya, jutaan terima kasih semua....love u all...muahhhhhhhhhh

Friday, October 7, 2011

Nak jugakkkkkkkkkk.....~_~

As salam...fuyooooooooo....raya sakan tuan blog ya....fedulik....raya tetap raya.....ko ado....wawawaaaaaaaaaaaaa... Sebenar nak hilangkan gemuruh, gelodak dihati ini..semuanya serba xkena...anak yang duduk periksa, omaknya yang gabra...anak dara PMR...kemudian bulan depan anak teruna SPM pulak...lagi bertambahlah gabra...aduhaiiiiiiiiiiiiii..menggigil ada...macam-macam ada... Nak berceloteh pun....tidak ada idea....fuhhhhhhh memang mencabar betul tahun 2011 ni...

Jom kita layan gambar masa ofis akak buat open house sehari sebelum berakhir Syawal....nak jugakkkk walaupun Syawal sudah berlalu....akak fedulik apa....blog akak...akak punya suka la kan...huwaaahuwaaahuwaaa....
 Nak rotan montot dorg ni tau...
Kebanyakkan gambar-gambar raya ada di fb akak ya...macam-macam posing....yang dalam hp pun belum upload lagi...akak malassssssssssss

There was an error in this gadget