Friday, August 12, 2011

~Kuih...Kuih...Kuihhhhhhhh...Kuiihhhhhhhh~

Salam Jumaat bersamaan 12 Ramadhan...huhuhuuu hampir setengah bulan Ramadhan dah....




 NOTA: Semua gambar c&p dari google, terima kasih google

Kak ham nak kongsi dari email yang kak ham dapat, jom kita layan sekadar hiburan, jangan ada yang berkecil hati ya......
kuih paling gangster = lompat tikam.
 

kuih paling sexy =puteri mandi.
 

kuih paling keji =tahi itik.
 

kuih bajet cute =cek mek molek.
 

kuih utk awet muda =seri muka.
 

kuih paling alim =kuih ketayap.
 

kuih penyakit lelaki kronik = batang buruk.
 

kuih suka pukul =kuih lompang.
 

kuih dlm zoo =badak berendam.
 

kuih saman polis trafik = kuih sampreeeeettttt.
 

kuih yg bgun sendiri =kuih bangkit.
 

kuih org xmandi =kuih baulu.
 

kuih paling tenteram =kuih makmur.
 

kuih paling lembap =kuih siput.
 

kuih suka ugut =kuih pau.
 

kuih malam hari =kuih bulan.
 

kuih bercahaya =kuih tepung pelita.
 

kuih maki =kuih teow.
 

kuih xbole kwn =kuih talam.
 

kuih penjajah =kuih lopez.
 

kuih berapi =kuih bakar.
 

kuih hiasan diri =kuih gelang.
 

kuih ke pasar =kuih bakul.
 

kuih ada skill =kuih cara.
 

kuih beradik kodok =kuih cekodok.
 

kuih mkn berterabur =kuih kuaci.

NOTA: Sekadar hiburan je ya.....

7 comments:

  1. assalam kak ham, kuih yg atas kuih ketayap tu kuih apa kak, siyes sumpah 1st time tgk... jakun kak.. hehe

    ReplyDelete
  2. Assalam Kak Ham...ingat nak meniaga ke apa ke....I like!hehe....

    ReplyDelete
  3. wsalam budak ana....kuih ketayap tu kuih gulung sayang ooiii..

    ReplyDelete
  4. wsalam watie....suspenkan...saja je... i like too...

    ReplyDelete
  5. hahhaah...lawak le kakham....tak pernah baca lagi nih....ingat lagi akak dulu kat myr suka post2 lawak2 nih...hehhehe

    saya nak follow blog akak tapi masa akak komen kat chatbox saya tu tak dek link blog akak ni...nasib akak komen kat n3 saya..baru leh carik...hehehhehe

    ReplyDelete
  6. kak hammmmmmmmmmmmmmm... baca ayat kita btol2... kuih ketayap kita tau la... hahaha... posa ke x kak arini, kita tau la mlm semlm mlm jumaat... hahaha... baca balik kak ayat kita... hahaha... lawak la akak ni... :P

    ReplyDelete
  7. anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..kak ham gelak guling2 dulu ni..guling dari tgga tingkat 8 ke tangga basement parking...adoiiiiiiiiiiii...adooiiiiiiiiii....dooiiiiiiiiiiiiiiiii...;p

    ReplyDelete

There was an error in this gadget