Tuesday, January 25, 2011

BORONG DRYPERS.....hahaha....BUKAN PAMPERS...huhuhu...

Salam di tengahari Selasa.........pagi tadi masa membaca suratkhabar ternampak iklan Pasaraya Giant promosi hari ini dan salah satunya adalah Drypers Wee Wee Dry Mega Pack Baby Drypers Saiz M84,L72&XL60 = RM30.68 setiap satu (Terhad setiap pelanggan dibenarkan TIGA (3) pack SAHAJA - TODAY ONLY).

Credit to Google

Harus pergi ke GIANT hari ini nak memborong berpack-pack sekali harung, wahai suami dan anak-anak dara ku...ke GIANT kita memborong pampers ya....

4 comments:

  1. kena tukar tajuk tu kak ham... 'Memborong Drypers' la kann.. bukan pampers.. hehe.. kita tunggu jenama pampers pulak buat offer...

    ReplyDelete
  2. tq madiha.....hahahaaaaaaa..inilah akibatnya tergocoh2..

    ReplyDelete
  3. klu giant ada kat temerloh ni... munna pun dah serbu ...murah tu...

    ReplyDelete
  4. munna...kak ham pegi giant pun sebab beli drypers je..jarang2 dah pegi giant...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget