Thursday, December 16, 2010

Pssstt....Line Clear..Joommmmm

Wajah minachi kecik wajib ada ya....
Salam di pagi Rabu ehh betul ke Rabu....weiii Khamis la......mendung, disini  saya melaporkan cuaca agak suram di kawasan ofis, tapi diriku tetap ceria ceria seperti kicauan burung-burung.....waaaa kelas gitu....silala puji diri sendiri....memang dasar perahsantan....huwahaaaaaaaa gelak macam @%!$*^&.......

Nak cite pasal pegi makan Nasi Kandaq Line Clear Jalan Chowrasta Pulau Pinang.....termantoppppp wok...ko ado!!!! Memang ramai orang gila, siap beratur panjang tu....tapi kak ham dan rombongan (3 keluarga = 15 orang je) ..ayat tak boleh tahan..rombongan...gelak @%!$*^& lagi....pasang strategi...ketua keluarga kena beratur siap ambil order puan isteri dan anak-anak, manakala yang lelain cari tempat, senang banyak sikit. Tapi yang paling kelakarkan, abah kak ham mintak roti  canai...adoyaiii abahku...mana pulak nak cekau roti canai sebab kat Line Clear xde roti canai. Pujuk-pujuk sudahnya order nasi kandaq jugak untuk abah.

Ok layan gambar-gambar ya...kak ham nak pegi memerut ni...zassssssss
 Macha Juruwang/Kira Line Clear...glamer ko
Anak-anak abg long kak ham
Edy with kak ima dia (mamat klon ala2 nabil)
Ashraf (anak bongsu abg ngah kak ham) bongsu ke yap??
Yang sempat disnapkan gambar, sebab semua dah lapo sesangat
Atuk...roti canai yilek....
Uncle ni tukang masak ya....
Wajah-wajah ceria apabila perut sudah kekenyangan....
Auuummmmmm...ima control skit kelahapan itu....
Baru dengar suara-suara...tp si Edy..fedulik..soro kena tepat
Selepas mengambil segala lauk pauk sila tunjuk pinggan kat macha baju biru tu ya...kira dulu baru sapedek

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget