Wednesday, October 27, 2010

Happy 1st Anniversary

As salam...phewww punya lama xupdate blog., rasanya dah lebih berbulan-bulan.....seharian kerja pembersihan dan juga ada sedikit pengubahsuaian oleh tuan punya ygan sememangnya langsung xberseni. Punyala lembab buat kerja sampai xpegi lunch.

Gara-gara tengok kalendar yang hampir ke penghujung Oktober dah..barulah teringat ulang tahun blog ni yang pertama..walaupun terlambat tapi tetap juga nak abadikan jugak..lambat pun lambatlah daripada langsung dilupakan. Tidak ada apa-apa yang istimewa pun pada blog ni...hanya sekadar untuk tatapan diri sendiri.
Foto ni ambik kat en google pastu edit2 skit

Ucapan terima kasih pada kawan-kawan yang sudi singgah di blog samada meninggalkan komen atau silent reader...siapalah saya tanpa anda semua...sememangnya saya sayang anda semua..kalau boleh ditunjukkan betapa saya sayang anda semua akan saya tunjukkan sebagai bukti.:)

psst...kata banyak keje kat ofis....tapi curi masa buat keje personal....nak lepaskan tekanan skit ha...

2 comments:

  1. waaaa udah setaunnn... tahniah kak! mudah2an terus manteppp! tahniah jugak wat anak dara akak tuh! sejukkkkk perot ibu.. alhamdulillahhh..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari ulang tahun. Tahun apa lak climax nya ha?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget