Thursday, October 28, 2010

Gedikssss Mak Kiah

As salam semua...tajuk bunyi mcm mentel je kan..sebenarnya gambar ini diambil pada hari-hari terakhir practical students di ofis kak ham pada bulan Julai 2010 yang lalu. Setiap tahun kat ofis ni memang akan menerima practical student di mana ianya wajib bagi mereka menjalankan sebelum menghabiskan pembelajaran di akhir semester.

Mereka akan dilatih dari segala aspek di dalam perbidangan yang mereka belajar semasa di universiti termasuk kerja-kerja pentadbiran seperti kena buat air, cuci tandas, cuci pejabat. Dihari pertama mereka menjejakkan kaki ke pejabat ini, kak ham merupakan orang pertama nak buli dorang yang akan mereka kena jumpa,. Jka kebetulan kak ham ponteng cuti, mereka tetap kena jumpa kaki buli kak ham keesokan harinya untuk menerangkan segala isi hati atau curahan perasaan peraturan di pejabat.

Ok cukupla dulu, mari kita layan gambar gedikssss Mak Kiah Gonjeng vs anak-anak ayamnya angkatnya...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget