Monday, February 1, 2010

Jutaan Terima Kasih.......

Salam sejahtera semua.........juga jutaan terima kasih dari kak ham dan keluarga di atas doa kalian...alhamdulillah hb kak ham dah beransur pulih dan sihat....cuma tangan kirinya masih lagi perlu dirawat dan setiap minggu kena ke HUKM untuk temujanji di Jabatan Ortopodik....dan hb kak ham masih lagi diberi cuti sakit (MC).

Jutaan terima kasih juga pada kawan yang menghantar sms tapi  kak ham memohon kemaafan tidak dapat membalas sms kerana hp kak ham ada masalah utk bersms, kepada yang menelefon terus ke hp kak ham amat kak ham hargai....yang sudi datang menziarah samada di hospital ataupun di kediaman kami amat mengharukan. 

Terima kasih semua hanya ALLAH sahaja yang dapat membalas budi kalian.

****psssttt...rindu nak berblog tp masa amat terhad....insyaallah akan sambung berblogging bila keadaan mengizinkan..

6 comments:

 1. salam ham...nanti dah baik betul hb kamu boleh berblog..semuga beliau cepat sembuh.

  ReplyDelete
 2. Salam kak ham... moga hubby sembuh seperti biasa... nor pun baru jer ada masa ronda2 blog kawan2. Akak pun kena jaga kesihatan ye... Take Care

  ReplyDelete
 3. Hi KakHam..wish Ur hubby a speedy recovery. And I wish to see U blogging soon...ooops...it's okey, take ur time dearie! ;)

  ReplyDelete
 4. Salam Kak Ham...moga Hubby cepat sembuh...jaga diri... baik2...teringat 3 tahun dulu masa hubby Watie terlantar 2 bulan...semua Watie kena uruskan...Take your time Kak....& keep well!

  ReplyDelete
 5. Salam Kak Ham...
  Oh baru taw...Apa² jaga kesihatan keyyy dan semoga Hubby Kak Ham cepat sembuh...

  ReplyDelete
 6. KakHam...hru there kak??? Been too long since I've seen u around! uwaaa...tc ya :)

  ReplyDelete