Tuesday, December 22, 2009

Roti Tortilla with Chicken Salad


Roti Tortilla with Chicken Salad + Sausage....:D

Zoooommm in.....Nyum nyum nyummmm......

Roti Tortilla with Salad Sausage

Jemput makan.....jgn malu tau....

Salam...n3 ni menu dinner hari Isnin semalam, kak ham dah kepenatan sebab masa balik dari kerja petang tu, kira-kira dalam 3km lagi nak sampai ke rumah, tiba-tiba tayar motor hb kak ham pancit :(. Aduhai terpaksa la kami menapak sejauh 3km untuk cari kedai motor.....nak kata apa lagi...itu dugaan dari DIA.

Bila tengok jam dah pukul 7 lebih, pukul berapa pulak nak sampai rumah, cakap ngan hb dinner kita makan simple je la. Sampai je rumah terus masuk dapor bersilat bagai, dalam pukul 8 malam dah siap terus ngap.

2 comments:

  1. Hrm....Watie masa ngandung kan anak sulong dulu suka betoi Mexican Food...tortilla wif spicy ground beef....letak salad & salsa sause....hampir setiap hari jadi makanan Watie...Hubby belikan kat Mexican Restaurant...namanya Beef Burittos. Anak pun dah ala2 chikano....hehehe yoyo o jer !!

    ReplyDelete
  2. kak ham pulak masa mengandungkan anak no.3 memang suka makanan western ni...tp semua anak2 kak ham lagi suka kalo western food ni..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget