Thursday, December 24, 2009

Puding Roti

Salam...dessert yang sempat kak ham buat hari Selasa malam selepas masak, sambil tu kak ham godek roti yang ada tu..so jadila Puding Roti Berkrim...boleh buat untuk sarapan pagi Rabu sebelum keluar pergi klinik.  Resepi llagi kalau bukan dari chef terkenal kita.....kak hanieliza....memang sedap...terima kasih kak liza...minta halal ya kak liza....

Sebelum dibakar

Setelah dibakar...harummmmmmm baunya..sbb letak skit serbuk kulit kayu manis...


Dicurahkan sos krim.....sedapnyaaaa.....:D


Dan yang ini untuk semua yang berkunjung......makanlah ya...

2 comments:

  1. Keh keh keh..terasa nak tergelak pula nengok puding roti ni..Dah merajuk sampai lari ke rumah Kak Ham...

    Sebenornya last week sue ada planning nak wat roti ni pasal ada stok roti tak abis, siap salin resipi lagi kat tenet..Duk tangguh-tangguh sampai roti tu dah expire...

    Last2 ari ni dah ada kat rumah Kak Ham...Tak pelah kite jamu mata dari rumah kak Hamlah pulak...

    ReplyDelete
  2. xpe sue...cuti tiga hari ni boleh buat tau....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget