Tuesday, December 15, 2009

Puding Pelangi

Salam semua........ari ni nak tayang hasil kerja tangan kak ham yang memang tidak berseni. Rajin la pulak....malam-malam masih lagi kat dapur..menggodek puding ni.

Buat Puding Pelangi ni minggu lepas, pot luck majlis makan-makan untuk salah seorang ofismate kat ofis ni yang nak berhenti.

Puding Pelangi resepi dari Alma (MyR)...nak resepi cari kat MyR tau.

Alamak...gambar kabur la...camera xcanggih..:(

Setelah dipotong...lawa la pulak...perasan..:D

8 comments:

  1. memang lwa laa puding akak tuh..kalo dekat dah lama capai sepotong...pastu sepotong lagi.dan lagi samai abis..ihihi..

    ReplyDelete
  2. Wow, so beautiful lor ur pudding!!! Love pun nak ngap jer from here!!! hehehe :)

    ReplyDelete
  3. Hrm Kak Ham...nak juga puding yg memang lawa tu.....lama Wati tak buat puding warna warni kan???

    ReplyDelete
  4. Wah...cantek puding ni...Saya pun dah lama tak buat ni..Sedap kan guna resipi Kak Alma ni..?

    ReplyDelete
  5. sue...lawa ya...terima kasih ya..

    ReplyDelete
  6. love...alamak kak ham malu la....miau miau miau...

    ReplyDelete
  7. mmmm..watie...kalo wati yg buat mesti lagi cantik.....:D

    ReplyDelete
  8. nenie..apalagi...teruskan misi anda......

    ReplyDelete

There was an error in this gadget