Wednesday, December 2, 2009

Aksi Ceria SiComel Bersama Stereng


Nama : Nurul Attiyyah bt Jamaluddin
Umur : 1tahun 9bulan
Lokasi: Dalam kereta semasa my hb pergi solat zohor di Masjid Terapung, Kuala Terengganu semasa kami sekeluarga pergi bercuti di pantai timur pada bulan Mei 2009.

Atiah suruh abah dia balik ke kl dengan motor...dia pulak nak memandu kereta...

 
Nama : Nurul Attiyyah bt Jamaluddin
Umur Masa Ni : 9bulan 25hari
Lokasi : Di UITM Segamat.....hantar kak long dia registered semester 6.....atiah termenung sebab kak long dah balik ke segamat....xboleh nak bermanja2 dah....

PON ! PON! PON!
.
Tu diaa....Orang lain wat contest, aku pun nak wat contest gak...
.
Contest bersempena ngn 2nd Birthday Adam yg bakal menjelma Disember ini...Dgn ini kami berbesar hati nak anjurkan contest plak...Contest aku senang je...Bebudak kan suka stereng...tak kira laa stereng ape pn jnji berbentok stereng....


  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
  • Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh...
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
  • Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
  • Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA
+
3 HADIAH LUCKY DRAW


APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST

SELAMAT MENCUBA!!
.
.
P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM..




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget