Thursday, November 12, 2009

Spicy Carbonara



Jemput makan ya....kalo x cukup pergi amik kat atas meja makan tu...ada banyak lagi mmg buat lebih pun...kesukaan anak-anak ni.

Sebab apa dipanggil spicy sebabnya sos putih tu ditambah serbuk kari....so jadila Spicy Carbonara.

3 comments:

  1. Baru ingat nak wat pasta untuk lunch...sebab Reena kalau lauk pauk dia tak berapa berkenan dia tak nak makan..kadang2 kena suapkan...tapi kalau pasta..atau western food dia suka pulak..

    Oo kak Ham letak rempah kari lah yer...anak2 Watie selalu tabur crushed pepper je!

    ReplyDelete
  2. ok watie dan love...jom kita makan sama-sama ekkk...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget