Wednesday, November 18, 2009

Jawab Tag dari Kak Intan................

Salam....selamat sejahtera semua pembaca blog saya... .ada ke yang sudi baca blog saya ni? Terperasan ke atau terperasaan!!!!!...tak kisahlah kan...janji happy................:D

Ok...hari ni nak menyiapkan tugasan yang diberikan...kesian kat kak intan.....kak intan maaf la lambat sikit nak jawab tag....harap kak intan faham ya....terima kasih lagi sekali utk kak intan......

1.ANDA RASA ANDA HOT?....
Tak de kot....sentiasa ceria....seperti sang suria memancar di siang hari.......


2.UPLOAD GAMBAR KEGEMARAN ANDA......

3.Tentang gambar satu dan gambar dua ni,

Mengenai gambar no. 1,  gambar anak-anak saya ketika kami bercuti di Kuantan awal bulan Mei 09 dan bagi saya mereka adalah segala-galanya dalam hidup saya....dan saya hanya mahukan yang terbaik utk mereka dan saya rela berkorban apa saja demi mereka.

Dan gambar no. 2 .........anak-anak as (New Zealand) mereka ni sentiasa bertanya khabar saya, boleh dikatakan setiap hari mereka menghubungi saya melalui ym......saya amat menghargai dan merasa diri ni disenangi dan disayangi walaupun kami belum pernah  berjumpa di alam nyata hanya melalui alam cyber dan saya berharap hubungan saya dan mereka akan berkekalan sehingga ke akhir hayat...amin

4. BILA KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA?....
Kali terakhir makan pizza hari Khamis (12 Nov 09) lepas..Pizza Hut tau...


5. LAGU TERAKHIR YANG ANDA DENGAR....
Lagu Jamal Abdillah....Kemana Ku Bawa Hati Yang Rindu....layan cintannnn


6.APA YANG ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI?....
Sambil-sambil tu menunggu boss dtg ofis....ada beberapa cek perlu ditandatangani sebelum beliau berangkat utk menunaikan haji.....


7.SELAIN NAMA SENDIRI ANDA DIPANGGIL NAMA APA?
Dikalangan keluarga saya....panggilan manja saya INTAN jugak.....


8. TAG LAGI 6 ORANG...
1. As (NURKASIH)
2. Dr Ina (INAHAR ALI)
3. Watie (WATIERMAN)
4. Ika (ARAH)
5. Maria Zaina (SALAMDARIBORNEO)
6. Atie (AZATIESAYANG)

9. SIAPAKAN ORANG NO.1 PADA ANDA....
Saya mengenali As melalui forum di MyR dan kami sentiasa berhubungan melalui ym...saya selalu kacau dia ketika waktu x banyak kerja dan sentiasa bercerita tentang keluarga...terumatanya hal anak-anak...dah JUGA sembang-sembang pasal masakan...ini kemestiaan...maklumla as ni bab memasak mmg saya tabik spring kat dia....akak puji betul-betul bukan bodek haa...


10. NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SESIAPA?
Mengenlai Watie (org Penang) melalui blog....suka baca blog dan kacau dia...hari-hari  masuk blog dia....masakan dia memang mengancam...


11. KATA SESUATU MENGENAI ORANG NO5.
Maria ni seorang jururawat dan kini menetap di Kota Kinabalu....walaupun bekerja tetapi bab memasak memang hebat....


12. BAGAIMANA PULA ORANG NO.4?
Ika ni pun saya kenal melalui forum MyR....sekarang ni menetap di Bangkok mengikuti Ninjanya...rajin masak memasak dan suka juga kacau Ika ni...bab paling suka Ika ni kelakar tau


13.PESANAN KEPADA ORANG NO.6...
 
Selamat berblogging atie.....dan doa kak ham semoga kita dapat juga bertemua di alam nyata....insyaALLAH..


Ok...kak intan...dah siap homework yang akak bagi pada saya.....rasa bersalah sangat sebab mengambil masa yang lama nak siapkan. Jangan serik tau......sayang kak intan...nak sup ayam seperiuk boleh.....:D

Gambar kak intan dan hb (abg din)...ingat tak lagi gambar ni kat mana? InsyaALLAH tahun depan kita gather2 lagi tau......kita cari tempat yang lebih HOT lagi ekkk....

3 comments:

  1. OOO TQ for the good words untuk orang no 3 tu..hahaha....nanti org tu dtg ambik tag dan perap beberapa hari sebelum bertukar menjadi tapai...itu kes peram kan kak Ham....?..Okaylah..will take the tag and leave for now....but seriously..will take sometime jugaklah nak siapkan homework Kak Ham ni...yer!!

    ReplyDelete
  2. salam kak ham,

    kalah sok lan SPM.. teheheheee..

    1st nak ucap time kasih la kak ham, sbb tulis ttg as & anak2.. layan kami..anak2 mmng suke kacau akak tgh koje tu.. sbb derang yg pree sgt. jgn cite lelebih kak ham ""matilah perasan "" x pandai mana pun kak, as pun bnyk tanya2 akak jugak bab masak2 ni kan?? utang choc cake bila nak bayo??

    2nd home work kat umah x abis2 kak.. nanti insyAllah as buat homework dari akak plk ya.. ni dah start dah ni..musim tag2 plk.. as masuk tempayan dulu tau.. dah jd tapai baru sedap di makan "tapai tag"..ekekekkkk

    3rd semoga persahabatan kita berkekalan ya kak. ingin nak jumpa akak tau.. InsyaAllah kak, Jodoh pertemuan di tangan tuhan.. eh ade kaitan jodoh2 plk yerrr..miahahahaaa (wamboiiii gelak besoo!!)

    ReplyDelete
  3. salam kak ham..waduhh kena tag ke??? panjangnye soklaann..cam nk jawab spm lak!! adoyaai..hehe! anyway..tunggu bila kita free ek baru leh wat homework ni ye kak ham!!insyaallah..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget