Wednesday, October 14, 2009

Lawatan Ke Muzim Tentera di Port Dickson

Lawatan ke Muzim Tentera di Port Dickson semasa ofis saya buat Family Day di ILHAM Resort di PD pada bulan Jun yang lepas. Sebelum kami semua check-in dan makan tengahari di resort tu...kami luangkan masa untuk melawat Muzim Tentera....xkena bayar pun....dibuka kepada public tetapi masa melawatnya hanya pada 9pagi hingga 5ptg(hari isnin-sabtu). Pada pendapat saya amat digalakkan membawa keluarga melawat ke muzium tentera ni...banyak sejarah ketenteraan boleh dipelajari. Ok..mari kita layan gambar-gambar yang sempat diambil.....peralatan keperluan pihak komunis pada masa itu......


Banyak lagi gambar sebenarnya...tapi kena pergi melawat lagi best......


2 comments:

  1. Salam kak Ham...Reena mesti suka kalau Watie bawa dia gi sana...dia jenis yg suka melawat muzium...tapi kalau abang2 dia pulak tak suka...bila lah nak sampai PD...last pergi tepi pantai PD masa kecik2 dulu..hahaha

    ReplyDelete
  2. Wsalam watie...nti kalau ada kelapangan bawakla anak-anak pegi ke muzium tentera tu...mesti abang2 reena suka...mmg byk sejarah mengenai tentera kita...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget