Tuesday, October 27, 2009

Jolok Bintang Night.........

Wah tajuk bukan main lagi eekkk.....poyo..yoyo'oooo je....sebenarnya ofis saya ada buat dinner utk semua staff sahaja pada bulan Julai yang lepas....rasanya dua minggu sebelum kita menyambut ramadhan. My boss suruh buat kat area-area ofis je so senang la semua staff nak pegi. Jadinya dinner kami diadakan di Borneo Rainforest Cafe sebelah Sunway Pyramid.

Untuk dinner malam tu kami ditempatkan di tingkat atas restoran ni..(kira privacy) dan tidak diganggu oleh pengunjung-pengunjung yang lain tapi kami masih lagi boleh menonton show live band di situ tanpa sebarang gangguan. Wah seronok tengok pengunjung-pengunjung di tingkat bawah tu menari sambil dihiburkan oleh penyanyi-penyanyi band tu.





2 comments:

  1. Satu cara motivasi pekerja yang sihat!!!Kan Kak Ham jadi bertambah rajin lepas tu..betul tak???

    ReplyDelete
  2. Betul tu watie...semua datang ofis pagi-pagi datang dengan muka yang ceria...murah rezeki..amin

    ReplyDelete

There was an error in this gadget